Emma: Emma, Albanian edition

Emma: Emma, Albanian edition

by Jane Austen

Paperback

$13.99
View All Available Formats & Editions
Choose Expedited Shipping at checkout for guaranteed delivery by Thursday, September 19

Overview

Emma pohon se ajo kurrë nuk dëshiron të martohet (përveç nëse ajo bie shumë në dashuri), pasi ajo nuk ka nevojë financiare për të patur një trashëgimi të madhe dhe ajo nuk dëshiron të largohet vetëm nga babai i saj. Pas një sërë angazhimesh të reja, vizitave në Highbury dhe shumë keqkuptimeve, Emma e gjen veten të dashuruar me mikun e saj.

Product Details

ISBN-13: 9788407202890
Publisher: Classic Translations
Publication date: 05/20/2019
Pages: 554
Product dimensions: 6.00(w) x 9.00(h) x 1.12(d)
Age Range: 9 - 11 Years

About the Author

Jane Austen (1775-1817) was an English author known primarily for her six major novels set among the British landed gentry at the end of the 18th century. Considered defining works of the Regency Era and counted among the best-loved classics of English literature, Austen’s books include Sense and Sensibility, Pride and Prejudice, Mansfield Park, Emma, Northanger Abbey, and Persuasion. The latter two were published after her death.

Date of Birth:

December 16, 1775

Date of Death:

July 18, 1817

Place of Birth:

Village of Steventon in Hampshire, England

Place of Death:

Winchester, Hampshire, England

Education:

Taught at home by her father

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews