Diari del Greg 1. Un pringat total

Diari del Greg 1. Un pringat total

NOOK Book(eBook)

$9.99

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now

Overview

Aquesta novel·la d'humor i d'una visió descarnada de la vida d'un adolescent, amb text i dibuixos, és tot un fenomen als Estats Units."Un dia seré famós, però ara, de moment, m'he quedat encallat en una classe de secundària amb un grup d'idiotes."Ser quasi adolescent pot resultar molt molest. Ningú ho sap millor que el Greg Heffley, immers en el dur ambient del l'institut, on els xavalets que encara no han fet l'estirada han de compartir els passadissos amb ganàpies que ja s'afaiten dues vegades al dia.En el  Diari del Greg , l'escriptor i dibuixant Jeff Kinney ens presenta el seu antiheroi. Com ell diu al seu diari: "Que ningú somiï que jo vagi del rotllo "Estimat diari" això o "Estimat diari" allò."Per sort per a tothom, el que el Greg Heffley diu que farà i el que realment fa són coses molt diferents. 

Product Details

ISBN-13: 9788415790112
Publisher: Grup 62
Publication date: 12/14/2012
Sold by: Planeta
Format: NOOK Book
Pages: 224
File size: 19 MB
Note: This product may take a few minutes to download.
Age Range: 8 - 12 Years

About the Author

Jeff Kinney és un dissenyador de jocs en línia i ha estat a la llistes dels autors més venut del New York Times. Va passar la infantesa a la zona de Washington DC i es va traslladar a Nova Anglaterra el 1995. Jeff viu al sud de Massachusetts amb la seva dona i els seus fills, Will i Grant.
David Nel·lo (Barcelona, 1959) és un escriptor format en música clàssica. Té publicats més d'una vintena de títols per al públic infantil i juvenil, camp en el qual ha obtingut nombrosos premis. En narrativa per a adults ha publicat, entre altres, Nou dits (2000), Història Natural (2003), La geografia de les veus (premi Andròmina 2007) i El meu cor cap a tu per sempre (premi Marian Vayreda 2009). Actualment compagina la seva feina d'escriptor amb la de traductor de l'anglès i de l'italià.   

Hometown:

Southern Massachusetts

Date of Birth:

February 19, 1971

Place of Birth:

Maryland

Education:

University of Maryland

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews

Diari del Greg 1. Un pringat total 2.6 out of 5 based on 0 ratings. 5 reviews.
Anonymous More than 1 year ago
.
Anonymous More than 1 year ago
@#$% *+-$%@&$ cewblah. CAN THIS BOOK GET IMPROVEMENT??????!!!!!!!
Anonymous More than 1 year ago
I luv these books n all but the first one is stupid. All it talks about is puberty. Like really. We have health teachers to teach us about that crap from sara
Anonymous More than 1 year ago
Please
Anonymous More than 1 year ago
Hi i how for iphone under pillow tonight!!!!